NAJPOVOLJNIJE NJIHALJKE NA TRŽIŠTU

Povrati i zamjene

POVRATI I ZAMJENE

BESPLATAN POVRAT UNUTAR 14 DANA

Jako nam je bitno da ste zadovoljni sa svojom narudžbom i ako iz bilo kojeg razloga nisi, možeš ju vratiti za povrat novca ili zamjenu pod uvjetom da:

 

- artikl mora biti dostavljen nazad nama u roku od maksimalno 5 kalendarskih dana od primitka

- artikl je kupljen po punoj cijeni. 

- artikl nije korišten i u originalnom je stanju

- artikl nije uprljan ili nema miris cigareta, parfema, hrane, znoja itd.

- artikl nema dlaka kućnih ljubimaca

- artikl nema bilo kakvo drugo oštećenje


 

 

Povrat treba biti dostavljen nazad nama u zakonskom roku od maksimalno 7 dana od primitka paketa dostavnom službom po tvom izboru. 

Povrat novca izvršava isključivo na tvoj bankovni račun (ili račun člana obitelji ili prijatelja ako tako želiš) pa te molimo da pripaziš da su ime i prezime te IBAN vlasnika računa točno napisani u mailu. Ukoliko nemaš IBAN na koji ti možemo vratiti novac, molimo te da ne odabireš ovakav način plaćanja kod naručivanja. Podatke možeš poslat na: --

Poštarinu za povrat pošiljke plaća kupac. Troškove poštarine povrata artikla pokrivamo mi jedino u slučaju kada našom pogreškom slučajno dobiješ pogrešnu veličinu, boju, artikl i sl. od onoga što je naručeno; molimo da u tom slučaju pošalješ email sa brojem svoje narudžbe na ----

 kako bi ti mogli pomoći.

 

Ako te zanima naš savjet, savjetujemo pošiljku poslati Hrvatskom Poštom kao preporučenu pošiljku (dobit ćeš broj za praćenje paketa) i vrijednosnu pošiljku kako bi bila sigurna da je pošiljka osigurana i da imaš dokaz da je poslana.

Molimo te da artikl pažljivo zapakiraš (ne mora biti naša originalna ambalaža) pošto ne možemo prihvatiti povrate oštećene u tranzitu zbog lošeg pakiranja.

Troškovi poštarine se ne refundiraju.

Osobno donošenje povrata i/ili zamjena nije dozvoljeno i neće biti prihvaćeno kao ni slanje autobusom i sl., sve povratne pošiljke moraju se vratiti isključivo slanjem dostavnom službom po tvom izboru.

Svaka povratna pošiljka bit će detaljno pregledana pri obradi. U nesretnom slučaju da vraćeni artikl ne ispunjava sve uvjete navedene na ovoj stranici, isti će nažalost biti odbijen i pošiljka vraćena nazad kupcu o njegovom trošku. 

Poslat ćemo ti email obavijest kada tvoja pošiljka bude obrađena i nakon toga, povrat novca će biti vidljiv u roku od par radnih dana, a maksimalno u roku od 10 radnih dana ovisno isključivo o tvojoj banci i kartičarskoj kući. Važno je, dakle, primjetiti da email potvrda neće stići kada nam se tvoj paket dostavi i/ili kada ga podignemo u poštanskom uredu, nego kada se paket obradi. Rok obrade paketa jednak je roku u kojem kupac mora vratiti artikl nazad nama - dakle, povrati se obrađuju unutar 7 kalendarskih dana od primitka. 

 

 

U slučaju poteškoća sa obradom povrata (npr. krivo ispunjeni podaci, neispunjeni obrazac, pošiljka poslana bez obrasca itd.), obavijestit ćemo te o tome na tvoju email adresu i zatražiti točne podatke pa te molimo da pažljivo napišeš svoju email adresu kod naručivanja. Ukoliko na poslani email ne dobijemo odgovor u roku od 7 kalendarskih dana, nećemo imati drugog izbora nego vratiti ti tvoju pošiljku pošto povrat novca ne možemo izvršiti ako nemamo tvoje točne podatke za povrat.

 

 

DA LI STE PRIMILI MOJ POVRAT?

Kada nam tvoja povratna pošiljka bude dostavljena (što možeš vidjeti praćenjem svoje pošiljke), bit će obrađena u roku od par radnih dana, a maksimalno u roku od 14 kalendarskih dana od datuma primitka.

Poslat ćemo ti email obavijest kada tvoja pošiljka bude obrađena i nakon toga, povrat novca će ti biti vidljiv u roku od par radnih dana, a maksimalno u roku od 10 radnih dana ovisno isključivo o tvojoj banci i kartičarskoj kući. 

 

 

ZAMJENE

Za kupce iz Hrvatske - zamjene su moguće samo za isti artikl u drugoj boji ili veličini.

Svi informacije i uvjeti navedeni iznad vrijede i za zamjene - ljubazno molimo pročitati ih. Artikl koji želiš zamijeniti mora nam biti dostavljen u roku od 7 kalendarskih  dana od datuma primitka i artikli na sniženju ne mogu se mijenjati.

Kada nam tvoja povratna pošiljka bude dostavljena, bit će obrađena u roku od par radnih dana.

Poslat ćemo ti email kako bismo te obavijestili da smo obradili tvoj povrat. Ako je željeni artikl u trenutku obrade tvoje pošiljke nedostupan/rasprodan, umjesto zamjene izvršit ćemo povrat novca. Ako je artikl dostupan, poslat ćemo ti još jedan email nakon što je tvoj novi artikl napusti skladište.

Novi artikl bit će poslan na izvornu adresu dostave istim načinom dostave kao i tvoja izvorna narudžba.

Ako želiš zamjeniti artikl za neki potpuno drugačiji artikl, savjetujemo vratiti neželjeni artikl za povrat novca, pa zatim napraviti novu narudžbu.

Ako si narudžbu platila pouzećem, a željeni novi artikl je nedostupan/rasprodan, poslat ćemo ti email obavijest i zatražiti te podatke kako bi ti mogli izvršiti povrat novca (IBAN računa te ime i prezime vlasnika računa na koji želiš povrat) pa te molimo da pažljivo napišeš i provjeriš svoju email adresu kod naručivanja. 

 

 

 

Za dodatnu pitanja, pošalji nam email na ---- njihaljkezabebe@hotmail.com